background-image

Nu afslanken?

Ja, nu afslanken! Waarom zou je ermee wachten? Elke dag dat je te zwaar bent is er één teveel. Je kent ongetwijfeld de risico's van overgewicht, dus doe er wat aan. Denk niet, ik begin met een dieet na de feestdagen. Nu is het moment om minder te gaan eten en meer te gaan bewegen en dat moet je niet uitstellen. Het wordt er namelijk niet eenvoudiger op en de decemberpondjes moeten er dan ook nog afgetraind worden. Als je serieus wil afvallen, stel je dit geen dag meer uit. Houd jezelf niet voor de gek, dat als je nu gewoon doorgaat met teveel eten en dat je in januari gaat lijnen. Je trekt nu de grens en gaat je daaraan houden.

Afslanken nuttig

Sorry om weer over Corona te beginnen, maar je kunt er niet omheen als je wilt praten over afslanken, omdat je overgewicht hebt. In de vele gesprekken over dit virus en de IC komt duidelijk naar voren, dat overgewicht zeer gevaarlijk is als je op de IC terecht komt en dat juist die mensen met overgewicht op de IC komen. Een heel goede reden om te beginnen je gewicht op een gezond peil te brengen, want wie weet zeker of hij gespaard blijft van het virus?

Zonder honger afslanken

Misschien heb jij die stok achter de deur (overgewicht, Corona, IC) helemaal niet nodig en wil je gewoon zonder honger afslanken. Heb je al een begindatum en een schema klaarliggen? Heb je een coach of diëtist(e) nodig? Online kun je de hulp vinden die effectief zal zijn. Naast gezond eten, zonder dat honger krijgt, is voldoende beweging indien mogelijk in de buitenlucht belangrijk. Die buitenlucht heb je hard nodig voor de aanmaak van vitamine D, die op dit moment in het nieuws is, in verband met het Coronavirus.

Meer informatie?

Zoekt u meer informatie over afslanken of afvallen, kijk dan op Afslanken-afvallen.nl voor achtergrondinformatie. Dit is een niet-commerciële website, u wordt dus niet gestuurd om producten te kopen.

afslanken