background-image

Naar de camping

Niet naar het buitenland, maar heerlijk naar de camping in eigen land. Reserveer op tijd een fraaie plek. En je weet het, informeer vooraf of je hond met je mee mag. Als je één keer hebt gekampeerd dan heb je de vrijheid ervaren en de meesten willen nooit meer iets anders dan met de tent, caravan of camper op vakantie. Bekijk de mogelijkheden online, het zijn er veel. Heb je kinderen dan zal het belangrijk zijn dat er voldoende activiteiten zijn, bijvoorbeeld van een animatieteam in de schoolvakanties. Op de sites, waar je ook meteen kunt boeken, vind je belangrijke info.

Camping in Nederland

Een camping in Nederland vinden is niet zo moeilijk. Er zijn er veel. Maar jouw favoriete plek reserveren kan wel problemen opleveren als je te laat bent. Denk daarom nu alvast na over een vakantie in het voorjaar en de zomer van 2021 om straks niet achter het net te vissen. Hoe de ontwikkeling van het Coronavirus zal gaan is onvoorspelbaar, daar kun je geen planning op maken. Zie de toekomst positief in, wellicht wordt het volgend jaar allemaal beter en ga je gewoon door met het plannen van je vakantie in eigen land.

Kamperen met de hond

Niet alle campings stellen het op prijs als de hond mee gaat op vakantie. Loslopende honden kunnen voor overlast zorgen bij andere kampeerders. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om de viervoetige huisgenoot ook mee te nemen op vakantie, bekijk de mogelijkheden online, het zijn er veel.

Veilige camping in Coronatijd

Ook wanneer je een camping zoekt, ontkom je niet aan Corona! Overal duikt het op. Je moet er bij alles wat je doet rekening mee houden, dus ook als je een vakantie wilt boeken. Naar welke camping kun je veilig op vakantie, welke campings zijn open, zijn er nog wel activiteiten, op welke campings ben ik verzekerd van de juiste voorzorgsmaatregelen en veiligheid in verband met het Coronavirus. Overal steekt het de kop helaas op en bij alles wat we doen moeten we met dit virus voorlopig nog rekening houden om gezond te blijven. Het virus kan ons er echter niet van weerhouden om alvast een camping te reserveren voor 2021.

Campings in Nederland

Een klein overzicht van campings in Nederland vindt u op Campingtips.nl, het overzicht is niet compleet, maar wel makkelijk te doorzoeken door de indeling in categorieën.

camping