background-image

Hulp voor de slechte leefomstandigheden Indianen in Noord-Amerika

De Stichting Cosmic Fire Foundation heeft als doel de leefomstandigheden van de Indianen in Noord-Amerika te verbeteren. Deze Stichting is blij met alle giften. Kleine beetjes maken ook het verschil. Alle giften zijn welkom en komen ten goede aan de genoemde groep. Wil jij daaraan ook je steentje bijdragen? Dit Goede Doel krijgt geen subsidie en probeert door het verkopen van artikelen op drie verschillende websites mooie bedragen bijeen te krijgen: Spullenweb.nl, Kaarten-prenten.nl en Papierenbouwplaten.nl.

Hoe je de Stichting helpen?

Door spullen te kopen die je vindt op een van de websites: Spullenweb, Kaarten-prenten en Papierenbouwplaten, help je deze Stichting om hulp te bieden aan de Indianen in Noord-Amerika. Je kunt ook een donatie doen, of maandelijks een bedrag overboeken. Wil jij een bepaald project steunen, dan moet je dat aangeven. Doe je dat niet dan wordt jouw bijdrage gebruikt voor een project dat het op dat moment het hardste nodig heeft, of er wordt een verdeling gemaakt waardoor er enkele projecten geld krijgen. De Belastingdienst erkent de giften aan Cosmic Fire Foundation, waardoor jij het bedrag in mindering mag brengen op je belastingaangifte. Wil jij sponsor zijn, kijk voor alle info onder het kopje contactpagina op de website cosmicfirefoundation.nl.

Projecten Cosmic Fire Foundation

Wil jij graag een project steunen van de Cosmic Fire Foundation? Alle projecten waaruit jij een keuze kunt maken vind je op de gelijknamige site. Enkele projecten zijn: de Reservaten, Safehouse, Positieve geluiden, Voedselprogramma enz. Echter ook als je op dit moment geen financiële bijdrage kunt leveren is het interessant om de website te bekijken en de teksten te lezen. Wellicht geeft het jou het zetje om op de websites met spullen je Sinterklaas- en kerstinkopen te doen. Ook daarmee steun jij dit Goede Doel.

indianen