background-image

Fruitdieet

Ieder dag doet u er goed aan om twee stuk fruit en twee ons groente tot u te nemen. Fruit kunt u ook als afslankmiddel gebruiken. Het werkt doeltreffend en bij veel mensen ook (enorm) laxerend.

Verdeel de maaltijden

Tijdens dit dieet moet u in acht houden dat u voldoende beweegt. Eet niet alles in één of twee grote keren op. Verdeel de maaltijden in zoveel mogelijk kleine maaltijden, minimaal drie maaltijden per dag. Wel mocht u er rekening mee houden dat u voldoende eiwitten binnenkrijgt. Ook als u gewoonlijk multi-vitaminentabletten tot zich neemt, is het volgen van het fruitdieet geen enkel probleem. U kunt per dag gewoon één of twee mulit-vitaminentabletten innemen.

Fruitdieet is lekker en gezond

Naast dat het fruitdieet een lekker en gezond dieet is, is het ook nog eens een gemakkelijk te bereiden dieet. Gedurende het dieet mag u twee dagen fruit eten, wat u moet afwisselen met twee dagen normaal eten. Tijdens het normale eten wordt sterk aangeraden om producten met vetzuren te eten. Deze zuren hebben je lichaam nodig. Denk hierbij aan één of twee eetlepels olie. U moet uw eten echter zonder olie bereiden.
Gedurende het dieet is het uitgesloten om druiven, bananen of advocado's te eten. Voor de rest mag u zelf weten wat u qua fruit wel of niet tot zich neemt. Het is gedurende het dieet altijd toegestaan om koffie, thee, suiker en-/of mineraalwater te drinken. Denk er wel om dat u geen melk of suiker in één van de hiervoor genoemde dranken toevoegt.

Wanneer een fruitdieet

Mocht u geen ruime beurs hebben, dan is het raadzaam om met het dieet vlak voor de zomer te starten. Fruit is dan namelijk goedkoper.

Fruitdieet