background-image

Kerststal knutselen

December met al haar feestelijkheden is aanstaande. Er is nu nog tijd om werk te maken van alle voorbereidingen. Begin er op tijd mee, zodat kerststress de pret niet kan bederven. Wil je graag een persoonlijk tintje geven aan de feestmaanden en zoveel mogelijk alles zelf maken? Dan kun je nu al een begin maken met het aanschaffen van bouwplaten om daarmee een papieren kerststal in elkaar te knutselen. Bezoek de site papierenbouwplaten.nl en maak je keuze. Je kunt er ook anderen mee verrassen en/of hun creativiteit "aanboren".

Voor weinig geld papierenbouwplaten

Voor weinig geld papierenbouwplaten bestellen en daarmee een Goed Doel steunen zal je goed in de oren klinken. Dat Goede Doel is de Stichting Cosmic Fire Foundation. Alle beetjes helpen om de leefomstandigheden van de Indianen in Noord-Amerika, die in een reservaat leven, te verbeteren. Naast bouwplaten van kerststallen (begin er nu al aan of geef een bouwplaat cadeau), kun je ook kiezen voor een modelspoorbaan, poppenhuis enz. Er komen steeds nieuwe bouwplaten bij, houd de site in de gaten.

Kijken is kopen

Als je op de website papierenbouwplaten.nl een kijkje gaat nemen, zal bestellen de volgende stap zijn. En als je één keer een bouwplaat in elkaar hebt gezet, zal het daar niet bij blijven. Het is zo'n leuke hobby en werkt verslavend. Een nieuwe hobby is "geboren". Je kunt op de website aanklikken in welke bouwplaten je het meest geïnteresseerd bent en daaruit een keuze maken: poppenhuizen, maquettes, modelspoorbanen, vliegtuigen, kerststallen enz. Je kunt echter ook de hele site bekijken, waardoor je inspiratie krijgt. Tip: een papierenbouwplaat is een leuke en betaalbare Sinterklaas surprise met een prettige kerstgedachte, omdat je de Stichting Cosmic Fire Foundation steunt met je bestelling.

Kerststal knutselen