background-image

Uw eigen loten ontwerpen op Loten-drukken.nl

Organiseert u een loterij? Dan raden wij u zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website Loten-drukken.nl. Op deze website kunt u namelijk de loten voor uw loterij ontwerpen. In zwart-wit, maar ook in kleur. Loten-drukken.nl zorgt ervoor dat het unieke ontwerp van uw loten op hoog niveau uitgewerkt wordt. Uw loten worden voor een zeer lage prijs gedrukt en bij u thuisbezorgd.

Uw eigen ontwerp bepalen

Iedereen heeft andere wensen, eisen en verwachtingen bij het bestellen van loten. De een wil kleine loten laten ontwerpen, de ander heeft het liefst wat grotere loten. De een houdt van kleur, de ander wil de loten zo eenvoudig mogelijk houden door deze een zwart-wit ontwerp te geven. Bij Loten-drukken.nl maakt het niet uit wat u mooi vindt. U kunt namelijk zelf het ontwerp van uw loten bepalen.

U kunt niet alleen kiezen welke tekst er op uw loten moet staan, maar ook welke kleur het papier moet krijgen. Ook kiest u zelf of de loten zwart-wit bedrukt moeten worden, of liever in kleur. Tot slot kunt u ook zelf het formaat van uw loten kiezen. U kunt grote loten laten drukken, maar ook kleine exemplaren.

Uw eigen oplage bepalen

Organiseert u een grote loterij? Dan heeft u honderden loten nodig. Dit is geen probleem voor Loten-drukken.nl. U kiest zelf hoeveel loten u voor uw loterij wil bestellen. En organiseert u een kleine loterij met enkele tientallen loten? Dan kunt u uw loten ook op Loten-drukken.nl bestellen. In het bestelformulier kunt u niet alleen aangeven hoeveel loten u nodig heeft, maar ook hoe u deze loten wil laten bundelen. U kunt de loten per 10 stuks laten bundelen, maar ook per 20 stuks, 30 stuks, 40 stuks of 50 stuks.

Bestelt u een klein aantal loten, dan heeft u uw loten de volgende dag al in huis. Grote oplagen worden vaak binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.


Een impressie van diverse ontwerpen van lotenboekjes