background-image

Tijdschriften vol Modetips

Opgelet! Er is volop nieuwe mode in de tijdschriften en online te vinden. Omdat het beter is om nu niet massaal te gaan shoppen, doe jij waarschijnlijk je aankopen zoveel mogelijk online. Goed idee, want de keuze in de wegshops is erg groot. Je zult er gegarandeerd slagen voor een nieuwe outfit. Kijk eerst even in je garderobekast, wat hangt er zoal in? Heb je even wat minder te besteden, probeer dan door combinaties te maken nieuwe outfits samen te stellen. Kijk naar de kleur die nu in is en koop daarvan één of twee kledingstukken, dan zit je wat kleur betreft meteen goed.

Ben jij je bewust van de mode?

Ben jij modebewust? Neem een kijkje bij de online aanbieders, daar wordt de mode volop uitgestald. Om modern gekleed te gaan hoef je niet je hele garderobe te vervangen, dat zou enorm veel geld kosten en is ook voor het milieu niet goed. Met kleine aanpassingen en accessoires kun je jouw huidige kleding een moderne look geven, gooi niet te snel iets weg. En wil je toch wat kleding kwijt, geef het een tweede kans. Kleding kan ook te wijd zijn geworden of te strak, een goede reden om nieuwe kledingstukken te kopen, die in de mode zijn.

Mode herfst en winter 2020

Ja hoor, de modetrends liggen nu in de winkel en je vindt deze uiteraard ook in de webshops. Draag jij graag kleding met een panterprint, met ruitjes of streepjes, leef je uit, dit is namelijk volop in de mode en komt terug in allerlei kledingstukken. Wat vind jij van een broekpak in tweed, heerlijk om te dragen, toch? Combineer het met of zonder sjaal en het pak lijkt telkens anders. En gelukkig voor de liefhebbers van laarzen, de lange hoge laarzen zijn hot. En om de donkere herfst- en winterdagen op te fleuren kun je kleding met vrolijke bloemen dragen, ook daarmee ben je volop in de mode.

mdetips