background-image

Sinterklaasfeest dit jaar in afgeslankte vorm

Door het Coronavirus kan het Sinterklaasfeest niet zo uitbundig worden gevierd dan in andere jaren het geval was. Jammer, dit virus heeft overal invloed op. Dan maar geen surprise? Natuurlijk wel, ook met een klein gezelschap kun je dit feest prima vieren. Juist in deze rare tijd, die niemand zich had kunnen voorstellen, heeft men behoefte aan wat afleiding. Het gezellige avondje moet daarom koste wat kost doorgaan op een veilige manier uiteraard. Haal wat lekkers in huis, doe dat dit jaar extra vroeg om lange rijen in en bij de winkels te voorkomen.

Bijzonder Sinterklaasfeest, maar niet minder gezellig

2020, een heel bijzonder jaar, dat in je geheugen zal blijven als het Coronajaar. Wat eerst zo normaal was, is nu heel bijzonder. Zelfs het Sinterklaasfeest, dat dit jaar op een aangepaste manier gevierd gaat worden, gaat in een andere vorm door. Geen grote families die voor elkaar gedichten voorlezen, samen gezellig gourmetten en surprises uitpakken. Nee, dit jaar is alles anders, maar het hoeft daardoor niet minder gezellig te zijn. De verjaardag van Sinterklaas vier je alleen met je gezin, met een hapje en een drankje en leuke cadeautjes. Voorkom dat je op het laatste moment nog alles in de winkel moet kopen, kijk wat je nu al aan aankopen kunt doen, ook online, want ook daar wordt het aan het einde van het jaar steeds drukker.

Coronavirus heeft ook invloed op het Sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest is heilig, daar komt niemand aan, een groot feest voor de kleintjes (en vaak ook voor de groten). Dat hebben we altijd gedacht. Het Coronavirus gooit echter alles in de war, ook dit kinderfeest. Kijk echter over dit probleem heen, het kan alleen maar beter worden als we ons allemaal aan de regels houden. Gelukkig blijft er in een kleine groep nog voldoende over om van te genieten.

sinterklaas