background-image

Strijkijzer voor professioneel gebruik

Er zijn complete strijksystemen te koop voor professioneel gebruik. Kijk online naar de mogelijkheden en laat je hierover adviseren welk systeem voor jou het beste gaat werken. De aanschaf hiervan zul je niet zo vaak doen, dus advies vragen en overleggen is aan te raden. Aanbieders zullen je graag uitleggen wat je nodig hebt, omdat elk strijkijzer en elke strijktafel weer anders werken. Wil jij graag tevreden klanten door jouw werkzaamheden in perfecte staat af te leveren, bestel dan een goed strijkijzer, stoomstrijkijzer of een strijksysteem voor het beste resultaat. Kies voor kwaliteit dan heb je gedurende lange tijd veel profijt van je aankoop. Vergeet niet diverse strijkijzers en toebehoren met elkaar te vergelijken. Dat kan prima online, waar je diverse strijksystemen kunt vinden.

Strijkijzer gebruik

Heb je een strijkijzer nodig, dan kijk je bij de huishoudelijke apparaten. Het aanbod is divers. Wil je een stoomstrijkijzer of een "gewoon" strijkijzer? Om je kleding en linnengoed netjes in je kast op te bergen kun je dit strijken. Een stapel slopen, keukendoeken, shirts en ander goed ligt netter in de kast als het gestreken is. Vroeger werd alles wat uit de wasmachine kwam gestreken, voordat het werd opgeruimd. Dat is nu veel minder. Je zult niet vaak een strijkijzer hoeven aan te schaffen, het gaat lang mee. Ook met een stoomgenerator komt jouw wasgoed fraai voor de dag. Nou wil niet iedereen dit grote apparaat in huis, maar het behoort tot de mogelijkheden. De meesten zullen voor een gewoon (stoom)strijkijzer kiezen, compact, handig in het gebruik en eenvoudig op te bergen (heeft niet veel ruimte nodig). Wist je dat er strijkijzers op de markt zijn die je gemakkelijk mee kunt nemen op reis, zakenreis of vakantie? Klein maar fijn met vaak een inklapbare handgreep, zodat het eenvoudig in een opbergtas of met beschermhoes meegenomen kan worden.

Strijkijzer geschiedenis

Wist je dat het strijkijzer al een hele lange geschiedenis heeft en een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt? Kijk op Strijkboutenverzamelaars.nl voor een impressie en voor oude strijkbouten die verzameld zijn. Ook "vroeger" waren er al strijkbouten voor prefessioneel gebruik en reisstrijkijzers met inklapbaar handvat.
Maar het begon met een strijkglas, een strijkpannetje, vervolgens kwamen er kachelboutjes, kolenbouten, strijkbouten op gas, spiritus of buthaan, uiteindelijk werd ook de strijkbout elektrisch.

Strijkijzer