background-image

Webdesign de manier om uw bedrijf online op de kaart te zetten.

Heeft u plannen om een nieuwe website te laten ontwerpen of heeft u een website waar de bezoekers bij wegblijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres !

Waar staat webdesign voor ?

Een goed webdesign is een op maat gemaakte website voor uw bedrijf. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een logo en het vertalen van uw wensen naar een prachtige website. Daarnaast zorgt een webdesigner altijd voor een duidelijke structuur binnen uw website en een goede organische verdeling in uw menu's. Een website word lineair vormgegeven. U heeft hier 2 soorten in namelijk :

Statische website:

Dit is een relatie goedkopere oplossing voor bedrijven die bijvoorbeeld weinig verandering in hun structuur hebben. Denk hierbij aan dat uw website bijvoorbeeld alleen als een visitekaartje word gebruikt en dat u de meeste informatie persoonlijk of telefonisch uit doet leggen. Dit word nu nog maar zelden gebruikt omdat een statische website niet zo goed in de zoekmachines scoort. Het is belangrijk om regelmatig nieuwe informatie en of berichten te plaatsen zodat uw bedrijf ook gevonden word. Een website met weinig pagina's zal vaak minder klanten trekken. En u kunt zelf niet de content aanpassen en bent hierin vaak afhankelijk van uw webdesigner waardoor de kosten hoog op kunnen lopen

Dynamische website:

Dynamische website zijn bedoeld voor bedrijven die regelmatig nieuwe producten en/of diensten aanbieden en bedrijven die regelmatig nieuws of aanbiedingen plaatsen. Bij een dynamische website zijn flexibel en voor zowel klanten als webdesigners makkelijk aan te passen. Een goed voorbeeld hiervan zijn CMS (content management systemen) zoals wordpress en joomla. Het grote voordeel hiervan is dat de klant geen technische kennis nodig heeft om content te uploaden en dat deze systemen regelmatig worden geüpdatet. De vormgeving het uiterlijk is namelijk door de webdesigner ontworpen en in de meeste gevallen kunt u met gemak zelf de teksten e.d. aanpassen.

webdesign