background-image

Kapperszaken Amsterdam

Kapper in Amsterdam: Amsterdam is een grote stad en je zult er dan ook veel kappers vinden. Wanneer je er nog geen vaste kapper hebt die je goed bevalt of wanneer je eens een andere kapper wilt bezoeken, dan kun je via internet, maar ook in de Gouden Gids veel adressen vinden.

Wanneer je een kapper in een bepaalde buurt zoekt of een kapper die speciale behandelingen aanbiedt, dan kun je hier zeker via internet ook op selecteren. In dit artikel bespreken we een aantal willekeurige kappers in Amsterdam.

De vestigingen van Kinki Kappers Amsterdam

Kinki Kappers is een keten van kappers verspreid over heel Nederland. Kinki Kappers is een moderne zaak die constant op de hoogte blijft van de nieuwste mode en producten op het gebied van haarverzorging. Kinki-Kappers heeft een aantal vestigingen in Amsterdam, namelijk aan het Azartplein, Haarlemmerdijk, Overtoom en de Utrechtsestraat.

Cosmo Kappers Amsterdam

De Cosmo kapper is ook bekend als Cosmo hairstyling. Cosmo is in de jaren tachtig met drie kapsalons begonnen en is ondertussen uitgegroeid tot een franchiseketen van maar liefst meer dan 75 kapperszaken. De Cosmokapper staat bekend om aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en duidelijkheid, de zogeheten ABCD-formule van Cosmo. De klant is koning en in overleg met de klant worden de wensen besproken en tot uitvoering gebracht. De Cosmo kapper ligt in Amsterdam op vier plaatsen namelijk aan het Bijlmerplein, Buikslotermeerplein, Osdorpplein en de Tesselschadestraat.

De multifunctionele kapperszaak Profiles

Profiles is een zeer uitgebreide zaak waar je voor veel verschillende soorten behandelingen terecht kunt. Naast hairstyling kun je er ook genieten van verschillende soorten lichaamsbehandelingen. E&eaute;n van de productmerken waar veelvuldig mee gewerkt wordt, is Aveda. De producten van Aveda zijn gebaseerd op de oude geneeswijzen. Profiles ligt in Amsterdam aan de Spuistraat.

Stylingadvies bij Studio Kappers

Studio Kappers ligt aan de van Baerlestraat in Amsterdam. Al meer dan 20 jaar is Studio Kappers een vertrouwd gezicht in Amsterdam. Persoonlijk advies en aandacht voor de klant staan bovenaan en Studio Kappers volgt de mode nauwlettend waardoor de nieuwste modes op het gebied van haarverzorging in de praktijk gebracht kunnen worden. De wens van de klant staat voorop, al zal er wel een eerlijk advies gegeven worden met betrekking tot de uitvoering en het resultaat van de wens van de klant.

De klantgerichtheid van Hairpolice

Hairpolice ligt aan de Vincksteeg in Amsterdam. Deze zaak is van woensdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het specialisme van deze zaak ligt op het gebied van dreadlocks, extensions, braids en het kleuren van het haar. In de zaak werken 3 ervaren stylisten die ieder een eigen specialisme hebben. Voor afspraken met meerdere personen kan de zaak ook 's avonds en op zondag geopend worden. Afspraken dienen telefonisch gemaakt te worden. Zonder afspraak kun je uiteraard ook een bezoek brengen en op volgorde van binnenkomst worden de klanten dan behandeld.

Kapperszaken Amsterdam