background-image

Cosmokapper

De Cosmokapper is een kapsalon waar je voor alle soorten kapsels terecht kunt. De laatste jaren is de Cosmokapper enorm populair geworden en vestigingen van de Cosmokapper zijn dan ook te vinden in vrijwel alle grote steden.
Een aantal van deze steden zijn Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hilversum, Middelburg, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Naast het knippen en standaard verzorgen van het haar, kun je bij de Cosmokapper ook terecht voor speciale haarbehandelingen.

Geschiedenis van de Cosmokapper

De Cosmokapper is in Nederland de marktleider op het gebied van kapsalons. In de jaren '80 werd er begonnen met drie kapsalons en inmiddels is de Cosmokapper een franchiseorganisatie waarbij meer dan 75 Cosmokappers zijn aangesloten.
Door de samenwerking levert de Cosmo kapper dezelfde en altijd standaard kwaliteit, die telkens weer verbeterd wordt met de komst van nieuwe stijlen en producten.

De formule van Cosmokapper

De Cosmo kapper werkt via de ABCD formule:

  • A staat voor aandacht die iedere klant krijgt.
  • B staat voor betrouwbaarheid. Je kunt altijd bij de Cosmo kapper terecht en weet dat er alleen maar vakmensen in dienst zijn.
  • C staat voor creativiteit. Er kan gekozen worden uit veel soorten stijlen en middelen.
  • D staat voor duidelijkheid. Bij de Cosmokapper weet je wat je voor je geld krijgt.

Cosmokappers zijn ISO gecertificeerd

De Cosmokapper is ISO gecertificeerd. Dit betekent dat het bedrijf aan verschillende kwaliteitseisen voldoet en is goedgekeurd hiervoor. Het kwaliteitsbeleid dient op papier te staan en zichtbaar te zijn voor iedereen, dus voor zowel klanten als medewerkers.
Het bedrijf moet voldoen aan de wensen van de klanten en werken conform de wettelijke richtlijnen. Er wordt dus volgens bepaalde kwaliteitsprocessen gewerkt en de kwaliteit moet dus altijd een bepaald niveau halen.

Cosmokapper