background-image

Kapperszaken Eindhoven

Ben je op zoek naar een kapper of kapsalon in Eindhoven, dan heb je keuze te over. Je kunt bijvoorbeeld via internet zoeken naar kappers in bepaalde buurten, kappers die bij een bepaalde organisatie horen en kapsalons die door jou gewenste specialismen in huis hebben.

In dit artikel bespreken we een aantal willekeurige kappers in Eindhoven.

Cosmo Kapper; ook in Eindhoven

De Cosmo Kapper in Eindhoven is onderdeel van een grote franchiseorganisatie die bestaat uit meer dan 75 zaken. De Cosmo kapper, ook wel bekend als Cosmo hairstyling, is in vrijwel alle grote steden te vinden dus zeker ook in Eindhoven. In Eindhoven is de Cosmo Kapper te vinden bij Piazza, Rechtestraat en in het winkelcentrum Woensel.

Specialisaties van Arena Kappers

Arena Kappers beschikt over een zeer deskundig team van medewerkers, bestaande uit topstylisten en kleurspecialisten. De nieuwste technieken op het gebied van kleuren en knippen worden beheerst. Ook is Arena Kappers specialist op het gebied van hairextensions en metamorfoses. Arena Kappers ligt aan de Bergstraat in Eindhoven.

Faces Kappers in Eindhoven

Faces Kappers werkt continu aan nieuwe vaardigheden en creativiteit. Regelmatig wordt de kennis van mode en producten vernieuwd, zodat Faces Kappers altijd op de hoogte is van de nieuwe mogelijkheden op het gebied van haarbehandelingen. Er worden workshops in Londen en Berlijn gevolgd en vrijwel wekelijks zijn er workshops die door de medewerkers gevolgd worden. Faces Kappers ligt in Eindhoven aan de Kleine Berg.

De vestigingen van Traditions Kappers

Traditions Kappers ligt aan het Kastelenplein, de Winkelstraat en het Biarritzplein in Eindhoven. Daarnaast heeft Traditions Kappers ook een instituut en het hoofdkantoor is gelegen aan het Nederlandplein in Eindhoven. De filialen beschikken over ervaren en gemotiveerde medewerkers. Traditions Kappers staat voor kwaliteit, goed advies en klantvriendelijkheid.

Studio Tonny voor haaruitval

Studio-Tonny is gevestigd aan de Rivierstraat in Eindhoven. Studio Tonny is gespecialiseerd in haarwerken en vooral in mensen die haaruitval hebben door ziekte, kunnen er terecht voor een mooi resultaat. Er is een groot assortiment aan pruiken en haarstukken die gebruikt kunnen worden om een mooi kapsel mee te creëren.

Kapperszaken Eindhoven