background-image

Kinkikapper

De Kinkikapper is een kapperszaak die onderdeel uit maakt van een hele keten aan Kinkikappers die verspreid zijn over heel Nederland. De Kinkikapper is een kapperszaak die het vak enorm lief heeft en die steeds weer op zoek gaat naar nieuwe stijlen en technieken.

Ambassadeur van L'Oreal

Kinkikappers is ambassadeur van L'Oreal en reist de hele wereld over om shows te geven voor vakgenoten. Doordat Kinki kappers ambassadeur van L'Oreal is, houdt L'Oreal extra voeling met de kappers en dit is van wezenlijk belang bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Vestigingen van Kinkikappers

Kinkikappers heeft maar liefst 38 vestigingen waar professionele en enthousiaste kappers met passie bezig zijn met het knippen en kleuren van de mooiste kapsels. Er wordt met een vaste basis gewerkt, waar vanuit daar weer nieuwe richtingen worden afgetast. Kinkikappers is steeds op zoek naar iets nieuws en volgt de laatste trends op de voet. Er wordt altijd gekeken naar wie er in de stoel zit en samen met de klant wordt er bekeken wat de wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. De vestigingen van Kinkikappers liggen onder meer in Amsterdam, Almere, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hamburg, Heerlen, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

De Kinki Academy in Amsterdam

Kinkikappers heeft zelfs een eigen academie en dit is de Kinki Academy in Amsterdam. Hier worden mensen opgeleid in het kappersvak. Het is een intensieve opleiding op het allerhoogste niveau. De basis opleiding bevat de essentiële technieken en vaardigheden die een kapper nodig heeft.

De Summerschool van Kinkikappers

De Kinki Academy heeft ook een summerschool. Daar leer je nog sneller de basis beginselen van het vak. In 4 weken leer je al knippen en kleuren. Het is een intensieve opleiding die je kunt vergelijken met een halve normale basisopleiding. Heb je hier interesse in, dan kun je terecht bij de Kinki Academy in Amsterdam voor meer informatie of informeer bij één van de Kinkikapper-vestigingen.

Kinkikapper