background-image

Kapperszaken Leeuwarden

Ben je op zoek naar kappers in Leeuwarden, dan is onderstaande informatie wellicht zeer zinvol. Wil je over meer kapsalons informatie, dan kun je op internet zoeken naar kappers in Leeuwarden.

Veel kapsalons hebben tegenwoordig een eigen website, waar je uitgebreide informatie vindt over de behandelingen die ze aanbieden.

Een knipbeurt bij K&K Kappers

K&K Kappers is een jonge moderne kapperszaak. Alle trends op het gebied van haarbehandeling en haarverzorging worden nauwlettend gevolgd, zodat de klant ruim de keuze heeft uit verschillende kapsels. K&K Kappers ligt aan de Sint Jacobsstraat in Leeuwarden en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Er wordt alleen op afspraak gewerkt.

Kapsalon Scissors in Leeuwarden

Kapsalon Scissors ligt aan de Noordvliet in Leeuwarden. Bij Kapsalon Scissors kun je naast de standaard behandelingen als knippen en verven, ook terecht voor kapsels met speciale scheereffecten. Motieven, logo's en teksten kunnen in je haar geschoren worden en als je wilt kan dit ook in kleur gebeuren. Een afspraak kan telefonisch of via de website gemaakt worden. Zonder afspraak kun je ook binnen lopen en wanneer er plek is dan wordt je direct geholpen.

De veelzijdigheid van Kapsalon La Vie

Kapsalon La Vie is 6 dagen per week geopend. Je kunt er terecht met en zonder afspraak. Goed advies en kwaliteit staan centraal bij Kapsalon La Vie. Kapsalon La Vie is haarspecialist op het gebied van kleur en omvorming, maar je kunt er ook terecht voor de nieuwste trends en bruidskapsels. Kapsalon La Vie ligt aan het Zaailand in Leeuwarden.

Salon de Oosthoek; kapsalon en schoonheidssalon in één

Salon de Oosthoek is een professionele zaak met enthousiaste medewerkers. Salon de Oosthoek beschikt over een kapsalon en een schoonheidssalon, waardoor je er dus voor een complete verzorging van huis en haar terecht kunt. Naast de haarbehandelingen en schoonheidsbehandelingen is Kapsalon de Oosthoek ook gespecialiseerd in definitieve ontharing. Er wordt uitsluitend gewerkt met de producten van Wella Professional.

Kapperszaken Leeuwarden