background-image

Kapperszaken Maastricht

In Maastricht zijn enorm veel kappers en dat is ook niet verwonderlijk aangezien het een grotere stad is met een regiofunctie. Ben je op zoek naar kappers in Maastricht, dan kan wellicht de onderstaande informatie je op weg helpen.

Uiteraard kun je via internet en bijvoorbeeld de Gouden Gids, nog veel meer kapsalons vinden.

De professionaliteit van Hairpoint

Hairpoint kappers streeft altijd naar perfectie, kwaliteit en respect voor de klant staat voorop. De medewerkers worden vier keer per jaar getraind door de beste kappers van Nederland en zo blijven het bedrijf en de medewerkers altijd op de hoogte van de allernieuwste technieken op het gebied van knippen en kleuren. Hair-point werkt alleen met de beste producten, zoals Redken en L'Oreal. Hair-point is een modern bedrijf waar je terecht kan bij de beste haarstylisten. Hairpoint ligt in Maastricht aan de Roserij.

Kinki Kappers voor een uitdagend kapsel

Kinki Kappers ligt aan de Platielstraat in Maastricht. Bij Kinki Kappers kun je voor ieder mogelijke haarbehandeling terecht. Kinki Kappers is een grote kappersketen die door heel Nederland kapsalons heeft. Kinki Kappers staat er onder andere om bekend dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste haarmode.

Kapzones in Maastricht

Kapzones is een dames en herenkapsalon gevestigd aan de Europalaan in Maastricht. Er wordt alleen op afspraak gewerkt. Er wordt gewerkt met de producten van L'Oreal, Osmo en Fuente.

Hairstyling Lou; een kapsalon voor het hele gezin

Hairstyling Lou is een kapsalon waar iedereen terecht kan voor een behandeling. De kapsalon bestaat sinds 1971 en is begonnen als heren kapsalon. Daarna is het snel uitgegroeid tot een gemengde salon. Kinderen worden er vriendelijk behandeld en krijgen veel aandacht. Er zijn namelijk speciale kappers aanwezig die kinderen knippen. Deze kapsalon ligt aan de Burgemeester Cortenstraat in Maastricht.

Hairstyling Extravaganzaz; kapper in Maastricht

Sinds 1992 ligt deze kapsalon in het hartje van Maastricht. Vanwege de centrale ligging is er in de afgelopen jaren een internationale klantenkring opgebouwd. In 1998 is de kapsalon geheel verbouwd en behoorlijk gemoderniseerd. Er wordt alleen met de allerbeste producten gewerkt zoals de producten van L'Oreal, Sebastian, Trucco en Great Lenghts.

Kapperszaken Maastricht