background-image

Trendykapper

Trendykappers zijn kappers die meegaan met de laatste trends en vernieuwingen op het gebied van haarbehandelingen en haarverzorging. Onder haarbehandelingen wordt vrijwel alles verstaan dat bij een kapper gedaan kan worden.
Denk hierbij aan knippen, wassen, verven, krullen en scheren. Onder haarverzorging wordt verstaan de verzorging van haar. Een kapper kan samen met de klant kijken wat het beste voor het haar is op het gebied van producten die gebruikt worden. Trendykappers zijn van al deze dingen op de hoogte en blijven op zoek naar vernieuwingen.

De salon van een trendykapper

Ook de salon waarin de trendykappers werkzaam zijn, is aangepast aan de allernieuwste trends. De salon is vrij modern en heeft meestal een strakke uitstraling. Tegenwoordig is een salon ook vaak onderverdeeld in zones. In iedere zone kun je een aparte behandeling laten uitvoeren. Moderne muziek klinkt door de luidsprekers en vaak is er wel een koffiehoek met tv aanwezig waar klanten kunnen wachten tot ze aan de beurt zijn. Hier volgt een beschrijving van enkele bekende trendykappers.

Cosmo Hairstyling; een trendykapper

Cosmo hairstyling wordt ook wel de Cosmokapper genoemd en nagenoeg iedereen heeft wel eens een Cosmo zaak van binnen of buiten gezien of er wel eens van gehoord. Cosmo Hairstyling is op de hoogte van de nieuwste rages en modes op het gebied van haar. Cosmo Hairstyling is begonnen in de jaren '80 met drie salons en ondertussen is dit aantal uitgegroeid naar meer dan 75 salons verspreid over heel Nederland. Cosmo Hairstyling is dan ook de marktleider op het gebied van hairstyling in Nederland. In alle grote steden is wel een Cosmokapper te vinden. Om de klanten verbonden te houden werkt Cosmo Hairstyling sinds kort met de Cosmo Care Card. Met deze card kun je sparen voor leuke producten en cadeau's en ook staan je gegevens erop. Zo kan de kapper steeds zien wat je vorige behandeling is geweest en welke producten daarvoor zijn gebruikt.

Een trendy kapsel bij KinkiKappers

Naast de Cosmo Kapper is Kinkikappers één van de grotere kappersketens in Nederland. Kinki Kappers heeft maar liefst 38 zaken verspreid over heel Nederland en een grote zaak in Hamburg. Door het volgen van cursussen en workshops blijven de medewerkers van Kinkikappers op de hoogte van de laatste trends en vernieuwingen in de wereld op het gebied van hairstyling.
Daarnaast is Kinkikappers ook nog eens uitgeroepen tot beste kleurspecialist van de wereld. Je kunt er dus met een gerust hart naartoe als je je haar een mooi kleurtje wilt laten geven. Kinki Kappers laat je relaxen en zorgt voor een relaxte sfeer in de salons, zodat iedereen zich er thuis voelt.

De Stadskappers voor een snelle knipbeurt

De Stadskappers is een keten van kapperszaken die de laatste jaren enorm in populariteit is gestegen. De Stadskappers is winnaar van diverse prestigieuze prijzen, zoals salon van het jaar 2007. De Stadskappers is vooral bekend bij mensen omdat je er zonder afspraak binnen kunt lopen. Als er tijd is, wordt je snel geholpen en dit is dus ideaal dus wanneer je niet in staat bent om een afspraak te maken in verband met werk of iets dergelijks. De Stadskappers biedt een scala aan mogelijkheden en blijft continu op de hoogte van de vernieuwingen op het gebied van haarbehandelingen en haarverzorging.

Trendykapper