background-image

Kapperszaken Utrecht

In een grote stad als Utrecht zijn veel kapsalons en kappers te vinden. Naast de kappers die nagenoeg alle veel voorkomende behandelingen aanbieden en uitvoeren, zijn er ook kappers die additioneel gespecialiseerde behandelingen aanbieden, zoals extensions, bruidskapsels en afro kapsels. Hier noemen we enkele willekeurige kappers in Utrecht.

Kinki Kappers voor een trendy kapsel

Iedereen heeft wel eens gehoord van Kinki Kappers. Kinki Kappers is een kappersketen die door heel Nederland moderne en trendy zaken heeft. Je kunt er terecht voor de nieuwste trends op haargebied en deze trends worden constant bijgehouden door middel van cursussen en workshops. In Utrecht ligt Kinki Kappers op twee plaatsen, namelijk aan de Nachtegaalstraat en aan de Oude Gracht. Kinki Kappers heeft als motto 'One cut, different styles'.

Cosmo Kapper in Utrecht

De Cosmo Kapper, ook wel Cosmo Hairstyling genoemd, zorgt ervoor dat je haar op ieder moment van de dag goed zit. Naast het knippen en behandelen van het haar, kun je bij de Cosmo Kapper ook terecht voor advies en behandeling en oplossing van haarproblemen. Zo wordt er samen met de klant bekeken wat er allemaal mogelijk is en wat het beste voor het haar is. De Cosmo Kapper is begonnen met drie zaken en heeft nu maar liefst meer dan 75 zaken verdeeld over heel Nederland. Daarmee is Cosmo Kapper de grootste kappers franchiseketen van Europa. In Utrecht heeft de Cosmo Kapper drie zaken, welke gelegen zijn aan de Boven Clarenburg, de Roelantdreef en Vredenburg.

Kapsalon Ferit; een klantvriendelijke kapsalon

Kapsalon Ferit is een kapsalon voor dames en heren. De zaak bestaat meer dan 10 jaar en heeft zijn succes te danken aan klantvriendelijkheid en service. Er zijn regelmatig kortingsacties en een spaaractie waarbij men kan sparen voor een gratis knipbeurt. Naast het gewone knippen is Kapsalon Ferit gespecialiseerd in bruidskapsels en het knippen van kinderen. Ook speciale feestkapsels kunnen worden gecreëerd. Kapsalon Ferit ligt aan de Laan van Nieuw Guinea in Utrecht.

Mogelijkheden bij De Kappers

De Kappers ligt aan de Nobelstraat in Utrecht. De Kappers heeft een gezellige groep mensen die graag met haar werken in dienst. Naast het behandelen van het haar, kun je er ook terecht voor make-up. Zo wordt je gezicht in een keer onder handen genomen en dit is ideaal als je een feest hebt, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Er heerst een ongedwongen sfeer waarbij de klant zich zeker thuis zal voelen. Er wordt gewerkt op afspraak, maar een keer binnen lopen zonder afspraak is ook geen probleem. Er wordt gewerkt met de merken Fudge, Nexus en Parucci. Je kunt er ook voor kiezen om thuis geknipt te worden en ook hiervoor kan gemakkelijk een afspraak gemaakt worden. Het moet dan wel een groep van minimaal 6 personen betreffen.

Kapperszaken Utrecht