background-image

Groene dranken en het pH-wonderdieet

Als je hebt geleerd over de voordelen van het pH-wonderdieet ben je waarschijnlijk al eerder de uitdrukking "groene drankjes" tegengekomen. In feite, een snelle zoektocht van beoordelingen op Robert Young's boek "Het pH-wonderdieet" toont aan dat veel mensen die het programma gebruiken ook groene dranken gebruiken om het niveau van alkaline in hun dieet te verhogen. Wat zijn groene dranken en hoe zijn ze gunstig voor diegenen die het pH-dieet volgen?

Groene dranken zijn een eenvoudige en gemakkelijke manier voor mensen om meer voeding en alkaliteit in hun dieet te krijgen. Het pH-wonderdieet benadering biedt mensen een eenvoudig en elementair begrip van waarom hun lichaam uit balans is. Het kernprobleem in gezondheid en overgewicht is de aanwezigheid van te veel zuur in de voeding.

Dat zuur hoopt zich op en veroorzaakt problemen in het functioneren van je cellen. Na verloop van tijd bouwt de zuurgraad zich op in je lichaam en vormt een negatieve omgeving voor je cellen, organen en weefsels. De oplossing is om een alkaliserend dieet te eten dat een kalmerend effect heeft op het systeem. Dit zal de pH-waarde van uw lichaam weer in balans brengen en uw cellen laten functioneren zoals ze bedoeld zijn.

Alkalisch voedsel toedienen

U kunt uw lichaam eenvoudig en gemakkelijk alkalisch voedsel toedienen door één tot drie keer per dag groene drankjes te gebruiken. Groene dranken zijn gemaakt van grassen, gekiemde granen en andere groene groenten. Deze helpen je lichaam meer alkalisch te worden en ze bevatten de vitaminen, mineralen en aminozuren die je lichaam nodig heeft om zichzelf te herstellen.

Er zijn veel verschillende groene dranken op de markt. De meeste komen in poedervorm en elke dag meng je een paar lepels met water. Ze zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke natuurvoedingswinkels of op het internet. Aangezien er zo veel merken zijn om uit te kiezen, kan de keuze overweldigend zijn. Het belangrijkste waar je naar moet zoeken in een groene drank is de aanwezigheid van alkalische plantaardige ingrediënten. Zorg ervoor dat u het etiket van de ingrediënten zorgvuldig leest. Hoewel alle groene dranken verschillend zijn, bevatten de meeste een paar gemeenschappelijke ingrediënten.

Kamutgras kan het cholesterolgehalte verlagen

Kamutgras kan het cholesterolgehalte verlagen, helpen bij gewichtsverlies en eiwitten aan het dieet toevoegen. Broccoli is een sterk anti-kankervoedsel en het helpt ook het immuunsysteem te stimuleren en de spijsvertering te verbeteren. Paardenbloemgroenten helpen bij gewichtsverlies en cholesterolgehalte. Ze zijn ook een goede bron van ijzer en calcium. Boerenkool bevat vitamine C, A, ijzer, calcium, kalium en magnesium. Alfalfakiemen kunnen helpen bij de herverdeling van uw lichaamsgewicht nadat u bent afgevallen. Dit zijn slechts enkele van de krachtige ingrediënten die in groene dranken zitten. Sommige hebben lijsten van tientallen ingrediënten.

Een ander ding om te zoeken in uw groene drank is de kennisgeving dat de ingrediënten biologisch geteeld zijn. Zorg ervoor dat de groene drank geen algen, paddenstoelen of probiotica bevat, want dit zijn verzurende ingrediënten. Tot slot, controleer het etiket zorgvuldig op niet-voedende ingrediënten en vulstoffen.

Innemen van groene drankjes

De aanwijzingen voor het innemen van groene drankjes zijn afhankelijk van de fabrikant. De meeste groene dranken worden tot viermaal daags gemengd met water ingenomen. Sommige zijn verkrijgbaar in capsules en moeten worden ingenomen met veel water. Wanneer u voor het eerst groene drankjes neemt, is het aan te bevelen gedurende een week een halve dosis te nemen om uw lichaam aan de effecten te laten wennen.

Groene dranken helpen bij het direct alkaliseren van uw lichaam. Ze neutraliseren de overtollige zuren die zich in uw systeem bevinden. Veel mensen melden een onmiddellijke toename van energie en een vermindering van hunkeren naar suiker en cafeÏne. Als u het type persoon bent dat niet in beweging kan komen zonder uw ochtendkop koffie, probeer dan groene dranken eens een week en voel het verschil. Groene dranken helpen ook het immuunsysteem en kunnen de hoeveelheid gisten en gifstoffen in het lichaam verminderen.

U kunt de effecten van het pH-wonderdieet onmiddellijk voelen wanneer u groene dranken gebruikt. Onderzoek uw opties en kies dan een groene drank merk dat ziet er goed uit voor u en past bij de alkaliserende criteria. Groene dranken zijn een directe manier om uw lichaam te alkaliseren en uw gezondheid te verbeteren.

Ph-dieet