background-image

pH-wonderdieet en waterionisatoren

Het pH-wonderdieet is een revolutionair nieuw programma voor het herstellen van de balans in het lichaam. Door het eten van voedingsmiddelen en dranken die voornamelijk alkalisch zijn, verwijdert u de negatieve effecten van zure voedingsmiddelen. Mensen die zijn begonnen met het dieet melden dat ze gewichtsverlies, verbetering van artritis, verwijdering van concentratieproblemen en meer energie, evenals vele andere voordelen ervaren. De sleutel tot het pH-wonderdieet is het eten van voornamelijk alkalisch voedsel, maar het drinken van alkalisch water is ook belangrijk.

Alkalisch of geïoniseerd water voorziet uw lichaam van de juiste pH-waarde die het nodig heeft om uw cellen te laten functioneren. Het menselijk lichaam en al zijn cellen hebben een pH van 7,4 die licht alkalisch is. Het drinken van alkalisch water helpt dit systeem te ondersteunen. Geïoniseerd alkalisch water kan in uw eigen huis worden gemaakt met behulp van een waterionisator. De waterionisator neemt het water uit uw keukenkraan en laat het door een geavanceerd filter lopen dat pesticiden, chloor en andere verontreinigingen verwijdert. Het water wordt dan door een ionisatie kamer getrokken. In deze kamer wordt het voor gefilterde water over positieve en negatieve elektroden geleid om het te splitsen in zuur en alkalisch water.

Alkalisch water is lekkerder van smaak en heeft een antioxiderende werking. Het verbetert het vermogen van uw lichaam om zichzelf te ontgiften en verhoogt de toevoer van zuurstof naar uw cellen. De mineralen in het water zijn microgeclusterd voor een betere hydratatie. Het dagelijks drinken van alkalisch water zal uw lichaam helpen meer in balans te komen. Als u groene dranken gebruikt om uw pH-wonderdieet te ondersteunen, zal het mengen ervan met geïoniseerd water hun effectiviteit verhogen. Het gebruik van geïoniseerd water bij het koken zal ook beter smakend voedsel opleveren. Alkalisch water zal helpen groenten behouden hun natuurlijke kleuren wanneer je ze stomen.

Geïoniseerd water helpt uw lichaam te ontdoen van opgehoopt zuur

Het water helpt bij het wegspoelen van gifstoffen uit alle lichaamsweefsels naar de nieren, waar ze dan via de urine worden uitgescheiden. Als je een zeer zuur dieet hebt gegeten en begint met het pH-wonderdieet is het aanbevolen dat je 4 liter geïoniseerd water per dag drinkt om je systeem weer op orde te krijgen. Vier liter water per dag lijkt misschien veel, maar het zal beter voor je gezondheid zijn als je de gifstoffen zo snel mogelijk wegspoelt.

Een waterionisator heeft twee waterkamers, één met positieve elektroden en één met negatieve elektroden. De negatieve elektroden trekken de positieve mineralen aan (die allemaal alkalisch zijn) en de positieve elektroden trekken de negatief geladen mineralen aan (of zure mineralen). De alkalische mineralen zijn calcium, magnesium, mangaan en kalium. De zure mineralen zijn chloor, fluoride, zwavel, silicium en koper.

Tussen de twee kamers zit een speciaal membraan met microscopisch kleine gaatjes. De gaatjes zijn zo klein dat de watermoleculen zich niet met elkaar kunnen vermengen, maar de geïoniseerde mineralen kunnen er wel doorheen. Nadat het proces is voltooid, is er ongeveer 70% alkalisch water en 30% zuur water. Het alkalische water komt door de kraan, en het zure water wordt rechtstreeks in de afvoer afgevoerd.

Waterionisatoren

Waterionisatoren zijn al 60 jaar in gebruik en werden voor het eerst ontwikkeld in de Japanse landbouwuniversiteiten. De voordelen van geïoniseerd water voor de gezondheid werden goed onderzocht en vervolgens kwamen waterionisatoren beschikbaar voor het Japanse publiek. Ze zijn nu ook beschikbaar voor inwoners in andere landen.

Ph-dieet