background-image

Sterfte voorkomen en het pH-wonderdieet

Het Center of Disease Control and Prevention evalueert verschillende gezondheidsfactoren wanneer het zijn lijst van vermijdbare doodsoorzaken samenstelt. Onder de verwachte omstandigheden op de lijst waren dood door tabak, dood door alcoholgebruik en dood door drugs. Verrassend genoeg is een slecht dieet en gebrek aan lichaamsbeweging echter doodsoorzaak nummer 2 in de VS en zal het in de komende jaren de eerste plaats overnemen van tabak.

Slechte voeding en gebrek aan lichaamsbeweging zijn momenteel verantwoordelijk voor 16,6% van het totale aantal sterfgevallen, oftewel 400.000 sterfgevallen per jaar in de Verenigde Staten. Toch is er de laatste twintig tot dertig jaar een toegenomen belangstelling voor diëten en lichaamsbeweging. De meeste volwassenen, vooral vrouwen, beweren dat ze minstens één keer per jaar op dieet zijn. Ondanks deze inzet wordt de natie steeds dikker. Het aantal zwaarlijvige kinderen is nog nooit zo hoog geweest en voor het eerst in de geschiedenis neemt het aantal zwaarlijvige kinderen toe.

Diëten die mensen proberen

Als veel mensen op dieet zijn, maar de overgrote meerderheid van de bevolking nog steeds overgewicht heeft en ongezond is, ligt het probleem bij de diëten die mensen proberen. Het pH-wonderdieet richt zich op het ontbrekende ingrediënt in het hedendaagse dieet dat ervoor zorgt dat mensen aankomen in gewicht, zelfs als ze denken dat ze gezond aan het eten zijn. Conventionele diëten houden geen rekening met de natuurlijke pH-waarde van het lichaam. Zij moedigen het eten aan van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen die zuur zijn voor het lichaam.

Vetarme diëten falen omdat ze vaak suiker vervangen door vet. Zij staan ook bewerkte graanproducten, zuivelproducten en verzurende groenten toe. Koolhydraatarme diëten falen omdat ze de nadruk leggen op vlees en andere zuivelproteïnen, die de natuurlijke pH-waarde van het lichaam uit balans brengen.

Dr. Robert Young, de bedenker van het pH-wonderdieet, legt uit dat het beste dieet de pH factor aanpakt. Het lichaam heeft een pH van 7,4, wat licht alkalisch is. Het eten van alkalisch voedsel en het nemen van stappen om stress te verminderen zal helpen het lichaam weer in balans te brengen. Veel van de aandoeningen waar mensen aan lijden zijn het gevolg van te veel zure afvalstoffen in het lichaam. Deze zure afvalstoffen stapelen zich op wanneer u voedsel eet dat zuren produceert, veel stress ervaart en de behoefte van uw lichaam aan lichaamsbeweging negeert.

pH van uw lichaam terugbrengen

Het alkaliseren van het lichaam met het pH-wonderdieet zal de pH van uw lichaam terugbrengen naar normaal en zal u verlichting geven van een verscheidenheid aan symptomen. U kunt uw lichaam echter niet alkaliseren als u suikerrijke dranken en fruit blijft drinken of eten. Het drinken van alcohol zal ook de pH van uw systeem verstoren, net als het drinken van koffie, frisdrank en thee. De beste drank om te drinken om te alkaliseren is geïoniseerd water.

Zetmeelrijk voedsel zoals aardappelen, pasta en brood breken allemaal af tot suiker, en produceren dan zure afvalstoffen die zich ophopen in het lichaam. Het eten van dierlijke eiwitten (kip, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees enz.) creëert ook een overmaat aan zure afvalstoffen in je lichaam. Zuivelproducten bevatten geconcentreerde suikers die worden afgebroken tot melkzuur, wat zorgt voor zure afvalstoffen.

Gedragingen verhogen ook de zuurtegraad

Niet voeding gerelateerde gedragingen verhogen ook de zuurtegraad in het lichaam. Als u niet regelmatig sport, laat u toe dat zuren zich ophopen in uw weefsels. Deze zuren verhogen uw vetproductie en veroorzaken lusteloosheid.

De oplossing voor de zure afvalstoffen en de remedie voor de tweede meest voorkomende te voorkomen ziekte liggen beide in enkele eenvoudige stappen. Eet hele, natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen als de basis voor uw dieet. U moet de nadruk leggen op alkaliserend groen voedsel, dat de vitaminen, mineralen en voedingsstoffen bevat die uw lichaam nodig heeft om het evenwicht te herstellen. Het drinken van alkalisch water zal helpen, evenals dagelijkse lichaamsbeweging. U moet er op uit en in beweging komen om het overtollige zuur uit uw lichaam te verwijderen.

Ph-dieet